Kalinovica 3 10000 Zagreb, Knežija
091 45 45 750
Dani otvorenih vrata

Ove godine, Poliklinika za perifernu rehabilitaciju slavi inovacije i napredak u liječenju dijabetičkih i arterijskih oboljenja otvaranjem svojih vrata javnosti. Naša misija je osnažiti pacijente s najnovijim znanstvenim spoznajama i tretmanima koji mogu transformirati živote. Zato s ponosom najavljujemo Dan otvorenih vrata koji će se održati 11. i 18. siječnja 2024., pružajući besplatan informativni posvet između 9:00 i 13:00 sati.

Danu otvorenih vrata Poliklinike za perifernu rehabilitaciju

Danu otvorenih vrata Poliklinike za perifernu rehabilitaciju

Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku sudjelovati u besplatnom ABI mjerenju i senzornim testovima, koji su ključni za dijagnosticiranje i upravljanje dijabetičkom polineuropatijom i perifernom arterijskom bolesti. Naša vrata su otvorena za sve koji traže odgovore na svoja pitanja o zdravlju i one koji žele biti proaktivni u svom pristupu liječenju.

Tijekom Dana otvorenih vrata, stručnjaci iz naše poliklinike predstavit će PVR terapiju – revolucionarni pristup koji nudi novu nadu za pacijente koji se bore s dijabetičkim razjedama i arterijskim oboljenjima. Ovaj personalizirani pristup liječenju temelji se na najsuvremenijim tehnikama i tehnologijama, pružajući pacijentima ne samo liječenje simptoma, već i rješenja usmjerena na uzroke njihovih stanja.

Uz predstavljanje PVR terapije, naši posjetitelji će imati priliku razgovarati s vodećim stručnjacima, postavljati pitanja i razumjeti kako se može poboljšati kvaliteta njihovog života. Cilj ovih otvorenih dana je pružiti znanje i sredstva potrebna za donošenje informiranih odluka o osobnom zdravlju.

Za sve koji su suočeni s dijabetičkom polineuropatijom, dijabetičkim stopalom ili PAB-om, ovo je prilika da istražite kako napredne PVR terapije mogu utjecati na vaše stanje. Uz to, bit ćete u mogućnosti da iz prve ruke saznate o uspjehu koji smo postigli s našim pacijentima i kako su njihovi životi poboljšani kroz naš program rehabilitacije.

Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata i poduzmite prvi korak prema promjeni vašeg života na bolje. Vaše zdravlje je naša najveća briga, i čekamo vas da zajedno kročimo prema zdravijoj budućnosti.

Poliklinika Kalinovica3, Zagreb, Croatia
  091 454 5750
info@periferna-rehabilitacija.hr